Deskundigheidsbevordering & Professionalisering

Bij KCM Zorgopleidingen kun je deelnemen aan de leergangen of modules in verpleegtechnische vaardigheden. Met het volgen van deze trainingen vergroot je je deskundigheid en inzetbaarheid in de zorg. Je kunt de leergangen en modules tevens inzetten als je jezelf in de MBO-Arbeidsmarktroute in je eigen werk wilt ontwikkelen in een hogere kwalificatie met het doel het erkende MBO-diploma te behalen. Daarnaast biedt KCM-Zorgopleidingen regelmatig bijscholingen aan. Organisaties kunnen rekenen op een goede invulling van incompany vraagstukken.

Leergangen verpleegtechnische vaardigheden

In de leergangen verpleegtechnische vaardigheden kunnen deelnemers alle verpleegtechnische handelingen leren volgens de officiële Nederlandse beroepsstandaard. De leergangen kunnen door gediplomeerde zorgprofessionals worden gebruikt om de bevoegdheid en bekwaamheid in de verpleegtechnische handelingen op te frissen. Ook kunnen deelnemers aan de MBO-Arbeidsmarktroute met de deelname Skillslabbekwaam worden in alle handelingen van het beroep waarin zij zich ontwikkelen en zich voorbereiden op het Skillsexamen. Ook deelnemers die hun inzetbaarheid willen vergroten kunnen deelnemen. Na de leergang ontvangen deelnemers bij goed gevolg het deelnamebewijs met V&VN accreditatiepunten. Leden van de V&VN kunnen de punten laten bijschrijven in het register. 

Modules verpleegtechnische handelingen

Met de modules verpleegtechnische handelingen kunnen deelnemers in een ééndaagse training de bekwaamheid in een bepaalde categorie verpleegtechnische handelingen ontwikkelen. Op deze wijze vergroten zij gericht de inzetbaarheid in de zorg en door het volgen van nieuwe modules kun je ook in stappen de kennis verder opbouwen. Ook deze modules zijn geaccrediteerd door de V&VN, waarmee leden bijscholingspunten kunnen laten bijschrijven in het register.

Bijscholingen

Voor zorgprofessionals organiseert KCM Zorgopleidingen regelmatig bijscholingen. Met de bijscholingen werken deelnemers kun kennis en vaardigheden bij. 

Maatwerkoplossingen

Organisaties en individuen kunnen rekenen op maatwerkoplossingen. Onze docenten maken graag een passend aanbod om individuele trainingsvragen in te vullen. Ook kunnen organisaties incompany - en maatwerkoplossingen krijgen op opleidingsvraagstukken.

MBO-diplomaroutes & Werkend leren trajecten

Bij KCM Zorgopleidingen kun je tijdens je eigen werk een MBO-beroep leren. Je hoeft niet naar school en studeert in begeleide zelfstudie. In je eigen werk leer je nieuwe taken die je inzetbaarheid vergroten. Je krijgt uiteraard vrijstelling op basis van je ervaring. Heb je een heel beroep geleerd, dan kun je examen doen en het erkende MBO-diploma of Vakbekwaamheidsbewijs Arbeidsmarktroute behalen.

Deskundigheidsbevordering & professionalisering

In ons Skillslab in Arnhem kun je deelnemen aan leergangen of ééndaagse trainingen in verpleegtechnische vaardigheden. Deze leergangen en trainingen zijn gecertificeerd door de V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland), zodat je ook je bijscholingspunten kunt bijschrijven in het V&VN register. Daarnaast bieden we deskundigheidsbevorderingstrainingen aan. 

HR-Consultancy & Organisatieadvies Werkend Leren

Onze consultants gaan graag met organisaties in gesprek over het implementeren van Werkend leren in de eigen organisatie. Met Werkend leren biedt u uw zorgprofessionals de mogelijkheid om tijdens hun werk gericht nieuwe taken aan te leren en verhoogt u de inzetbaarheid. De trajecten sluiten af met een MBO-diploma of het Vakbekaaamheidsbewijs Arbeidsmarktroute. Ook bieden wij oplossingen op het gebied van incompany deskundigheidsbevordering.

Contact!

Met vragen of opmerkingen, een aanvraag voor een brochure of het opstarten van uw Arbeidsmarktroute, kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bellen met onze adviseurs op (085) 488 47 61 of een contact verzoek sturen met het onderstaande formulier.

KCM-Groep
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

(085) 488 47 61

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00